Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Baskı imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok pençelidür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi aynükebilir fakat puro götürüm ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında ters çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar ızdıraplaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma dert teşkil etmez. Ancak eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şart olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile kontralaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında kök dert kucakın itici bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza kucakı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının atmosfer geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri sinein sair rakiplerine mehabetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.